Štampa velikih formata

Štampa velikih formata, kako i sam naziv sugeriše je seo štamparske delatnosti koji kao primarni deo ima štampu proizvoda velikih dimenzija. Štampa velikih formata, osim dimenzija, podrazumeva i visoku rezoluciju radi dobijanja što čistijeg i jasnijeg otiska.

Štampa velikih formata se ponekad naziva i plotovanje jer se izrada štamparskih otisaka radi na ploter štampačima. Kao u standardnoj štampi i u štampi velikih formata moguće je veoma brzo uraditiveliki broj otisaka, pa velike dimenzije ne znače uvek i dugotrajno čekanje na završetak posla. Nove tehnologije štampača i boja za štampu velikih formata obezbeđuju sve bolji kvalitet i postojanost odštampane grafike.

U štampu velikih formata, kao najčešće naručivane usluge možemo nabrojati:

  • Štampu bilborda
  • Štampu reklama na leksanu, kliritu
  • Štampu na folijama za izloge
  • Štampu 3D i klasičnih foto tapeta
  • Štampu na ceradi
  • Štampu reklamnih postera i plakata velikih dimenzija

Bez obzira na vrstu reklamnih proizvoda i njihove dimenzije, mi možemo izvršiti štampu u veoma kratkom roku uz maksimalan kvalitet i trajnost. Korišćenjem ekološki prihvatljivih boja, dajemo svoj doprinos očuvanju i zaštiti prirodne sredine i zdravlja ljudi i kućnih ljubimaca.

Posebno ističemo ovaj aspekat kada se radi o štampi foto tapeta koje se ugrađuju u životni i poslovni prostor.

Uz štampu velikih formata nudimo i uslugu grafičkog dizajna i montaže odštampanih proizvoda.

Za detaljnije informacije o štampi velikih formata, kao i o grafičkom dizajnu i montaži, kontaktirajte nas koristeći podatke na stranici kontakt za štampu velikih formata.


BRENDIRANJE IZLOGA
REKLAME NA CERADI
DIGITALNA ŠTAMPA